Hvordan tjene penger til klassetur med Dugnad?

Dugnad er ofte den metoden skolene bruker for å tjene penger til klassekassa. Dugnad gir alle muligheten til å få være med på klassetur/skoletur. Det bør være en enkel og morsom opplevelse for alle.
Les mer

Er det faktisk lønnsomt med tennbrikett dugnad?

Tennbrikett dugnad er en av mange alternativer for klubber og grupper som vil tjene penger til inntekt for sitt formål. Dersom du vurderer tennbrikett dugnad anbefaler vi å lese dette.
Les mer

Søk om støtte til idrettslag og grupper

Lommedugnaden vil støtte idrettslag og andre grupper som på grunn av koronaviruset har møtt på økonomiske utfordringer. Vi gir bort totalt 1000 Lommedugnaden pakker gratis til de som trenger dugnad!
Les mer

All idrett stoppes grunnet COVID-19

Det er ikke bare i Norge at vi ser tomme baner og idrettshaller på grunn av Koronaviruset. Det er viktig å forhindre smitte, derfor er det greit at vi alle kan ofre litt lek fremover.
Les mer

Er kakeboser virkelig en god dugnad?

Vurderer du å selge kakebokser som din neste dugnad? I denne artikkelen ser vi nærmere på hvem kakeboks dugnad passer for og noen av utfordringene knyttet til penge innsamlingen.
Les mer

Beste dugnad for russ

Lommedugnaden presenterer en smartere dugnad. En dugnad som tar lite plass i huset til mor og far, men som likevel gir høy profitt til din russebuss.
Les mer

Hvorfor gjør vi dugnad?

Hver uke er det barn som banker på døren eller stressa foreldre som publiserer innlegg på Facebook om at yngstemann i familien selger doruller til inntekt for fotball laget.
Les mer

Enkel dugnad med Lommedugnaden

Lommedugnaden ønsker å gi skoler, russ, idrettslag, foreninger og andre grupper en enklere dugnadsopplevelse. Vi har laget en liste som sikrer en vellykket og godt gjennomført dugnad.
Les mer

Vipps! Så ble dugnaden enklere.

Vi anbefaler bruken av Vipps når man skal gjennomføre en dugnad. Dugnaden blir enklere ved å bruke vipps som betalingsmetode og innbetalinger skjer på en ryddig måte.
Les mer

Lei av dopapirdugnad?

Det er lett å bli forbannet, bompenger er et godt eksempel på noe som trykker på mine knapper. Hva med dugnader som fjerner gleden fra idretten og blir et bryderi for hele familien?
Les mer

Klar til å samle inn penger?

Lommedugnaden som roterer

Lommedugnaden AS

Nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.